2013. február 6., szerda

Mivel mérgezik az embereket Magyarországon, s Európa némely országaiban!

A cián köztudottan méreg, káliuminjekcióval pedig a halálraitélteket ölik meg  Amerikában,ugyanis a kálium tiszta állapotában, és nagyobb mennyiségben leállítja a szívet!
Nos kis hazánkban, és sok helyütt Európában is előszeretettel használják, terítik, a káliumos sót, a boltok polcain! Csomósodásgátlóként van feltüntetve, /E 536 a kálium-cianid/. Persze nem így írják rá, hanem csak csomósodás -gátlót írnak  oda, hogy ne legyen olyan feltűnő, a nézelődő,  tájékozatlan 
vásárlóknak! A gyógyszertárakban nem adnak Magyarországon, vegytisztaságú sót, meg van nekik tiltva központilag, hamisan  arra hívatkozva , hogy nem marad a betegeknek az infúzióba, ez persze hazugság ugyanis van elég. Ausztriában még lehet kapni, tiszta sót, gyógyszertárakban,  3 euro egy kg. Németországban már drága, 20 euro körül van egy kg. de nincs betiltva ott sem! Csak nálunk van betiltva.  
Gondoltam, kipróbálom én magam is a dolgokat, nehogy szó érje a ház elejét, amit Dr. Veixl  Várhegyi László úr mondott, és felforraltam egy kiló, boltban vásárolt olcsó sót a vízben, nos ilyen ronda színe lett a víznek, mint a képen látható. Valami koszos pocsolya, de már egyből, amikor beleöntöttem. Pedig érdekes módon, amíg a zacskóban volt, fehéres volt a kinézete. Az aljára ült le a méreg /kálium - cianid/ , és  a szennyeződés, a tetejére és az oldalára pedig  a fehér NaCl, / Natriumklorid/, tiszta só, amit le lehet kanalazni a kihülés után. Pálinkaföző rendszerrel még jobban lehet előállítani házilag tiszta sót. Sajnos a bolti sónak gyakran, csak mintegy  15 - 30 % - a lesz a valódi sótartalma.... nem véletlenül olyan olcsó, ezzel etetik az embereket.


Polgár Patrik feljegyzése alapján írta : Buba

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése